Συχνές Ερωτήσεις

Το MODUS SYSTEM είναι η πιο δυνατή επένδυση που μπορεί να κάνει ένας επιχειρηματίας για το εκπαιδευτικό ίδρυμα που ηγείται και διοικεί. Μέσα από αυτό μπορεί να οργανώσει, να προγραμματίσει, να σχεδιάσει, να ελέγξει όλη την εκπαιδευτική διαδικασία για να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς για τους μαθητές αλλά και την επιχείρηση. Από μόνο του ως εργαλείο αποτελεί ένα μεγάλο όπλο marketing για την προσέλκυση πελατών.

Η επιτυχία του αποτελέσματος που υπόσχεται το MODUS SYSTEM εξαρτάται από δυο ουσιαστικές προϋποθέσεις. Πρώτον από την πιστή εφαρμογή των διαδικασιών που προτείνονται και δεύτερον από την εμπέδωση της φιλοσοφίας του συστήματος από τον επιχειρηματία και το στελεχιακό δυναμικό της επιχείρησης.

Η επιλεκτική προσέγγιση της μεθοδολογίας που προτείνεται στον Οργανισμό δε θα φέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα αν δεν τηρηθούν αυτές οι δυο προϋποθέσεις.

Το MODUS SYSTEM δεν είναι απλά ένα σύστημα πληροφορικής που εγκαθίσταται σε ένα φροντιστήριο για να του παρέχει Γραμματειακή ή απλά Διοικητική Υποστήριξη. Το ΜΟDUS SYSTEM είναι ένα σύστημα-εργαλείο με δεκάδες πλεονεκτήματα για τον εκπαιδευτικό οργανισμό που θα το εφαρμόσει σε σχέση με αυτά που υπάρχουν. Συγκεκριμένα:

 • Είναι πολύ πιο εύκολο και εύχρηστο από τα παραδοσιακά πληροφοριακά συστήματα. Τα πληροφοριακά συστήματα που υπάρχουν σήμερα στο εμπόριο αξιοποιούνται περίπου στο 10-20% των δυνατοτήτων τους και μόνο για γραμματειακή υποστήριξη της διοίκησης.

 • Το Μodus System υποστηρίζεται από την αρχή μέχρι το τέλος με ειδική εκπαίδευση του εκπαιδευτικού οργανισμού που θα το επιλέξει έτσι ώστε να υιοθετηθεί στο 100% των δυνατοτήτων που προσφέρει. Τα μέχρι τώρα πληροφοριακά συστήματα δεν έχουν γραμμή υποστήριξης των πελατών τους παρα μόνο στο αρχικό στάδιο αγοράς τους.

 • Τα παραδοσιακά πληροφοριακά συστήματα είναι δύσχρηστα, με δαιδαλώδης διαδρομές άντλησης και διαχείρισης μιας πληροφορίας. Το Modus System είναι ευκολόχρηστο και παρέχει άμεση πληροφόρηση στον χρήστη.

 • Το Modus System παρέχει εκπαίδευση-συμβουλευτική στον επιχειρηματία και στους καθηγητές σε θέματα εκπαιδευτικής φύσης, επιχειρηματικής φύσης, τεχνολογικής χρήσης.

 • Το Modus System έχει έτοιμα συστήματα διαγνωστικών testδιαγωνισμάτωνσχεδίων μαθημάτων, ψηφιοποιημένων εκπαιδευτικών εργαλείων σε διαδραστικούς πίνακες σε μαθήματα Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, δομημένων εργαλείων αξιολόγησης των μαθητών, των καθηγητών και του Οργανισμού.

 • Το Modus System προσφέρει την δυνατότητα προσαρμογής της εκπαιδευτικής κουλτούρας μιας επιχείρησης αν αυτή έχει δομηθεί με διαφορετικό τρόπο.

 • Το Modus system παρέχει την δυνατότητα πληροφόρησης των γονέων για τις επιδόσεις των μαθητών ανα πάσα στιγμή , με γραφικές παραστάσεις απόδοσης ανα μάθημα κλπ.

 • Το Modus System δίνει την δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων για την βελτίωση της απόδοσης ενός μαθητή.

 • Το Modus System έχει την δυνατότητα μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών να βελτιώνει την απόδοση των επιχειρηματιών την περίοδο των εγγραφών με την εκπαίδευσή τους στον τρόπο προσέγγισης των πελατών.

 • Το Modus System παρέχει σύστημα αξιολόγησης όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία (Διοίκησης, στελεχών, καθηγητών, μαθητών).

 • Το Modus System δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να δει τα λάθη της, να τα διορθώσει και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της.

Το Modus System απευθύνεται αρχικά σε :

 • Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών.

 • Νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν να ξεκινήσουν το δικό τους Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ή Ξένων Γλωσσών.

 • Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης που εργάζονται σε φροντιστήρια

 • Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα

 • Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης που διδάσκουν σε ιδιωτικά ή Δημόσια σχολεία.

Για κάθε μια από τις παραπάνω κατηγορίες το ΜΟDUS SYSTEM έχει ένα διαφορετικό πεδίο προσέγγισης που διαφοροποιείται σε σχέση με τις ανάγκες που υπάρχουν. Συμβάλλει στην διαμόρφωση μιας εκπαιδευτικής κουλτούρας management μέσα στην επιχείρηση ανοίγοντας συγχρόνως το δρόμο για ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία όλων των φορέων που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία. Διοίκηση, καθηγητές, μαθητές και γονείς διαμορφώνουν ένα πλαίσιο συνεργασίας που οδηγεί στην “Αριστεία”

Το Μodus System παρέχεται με ετήσια συνδρομή και η τιμή διαμορφώνεται με βάση :

 • Τις λειτουργικότητες που θα χρησιμοποιηθούν .

 • Την παροχή ή μη των συμβουλευτικών υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Εκπαίδευσης

 • Τον αριθμό των μαθητών του Οργανισμού

 • Τα παραρτήματα του Οργανισμού

Ενδεικτικά η ετήσια συνδρομή ξεκινάνει από τα 280€.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο:  ΤΗΛ: 6982794204

Η εφαρμογή-υιοθέτηση του ΜODUS SYSTEM από έναν Εκπαιδευτικό Οργανισμό που λειτουργεί μέχρι σήμερα με μια συγκεκριμένη εκπαιδευτική φιλοσοφία σίγουρα έχει δυσκολίες. Όλα λύνονται και ξεπερνιούνται εαν υπάρχει η επιχειρηματική βούληση.

Οι δυσκολίες δεν έχουν να κάνουν με την υιοθέτηση ή την χρήση του προγράμματος αλλά με την νοοτροπία που συναντούμε στο “φροντιστηριακό κατεστημένο” της επιχείρησης. Τα προβλήματα και οι δυσκολίες που έχουμε συναντήσει έχουν να κάνουν με τα εξής:

 • Αδυναμία της διοίκησης να ασκήσει τα καθήκοντά της και να επιβάλει έναν συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας.

 • Αδυναμία υποστηρικτικού μηχανισμού της διοίκησης. Δεν υπάρχει γραμματεία και αναγκάζεται ο καθηγητής, να ασκεί καθήκοντα επιχειρηματία, διδάσκοντα και γραμματείας.

 • Εκπαιδευτικοί αυθεντίες- αλάνθαστοι -παντογνώστες με δογματικές αντιλήψεις.

 • Εκπαιδευτικοί που απαξιώνουν οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό που μέχρι σήμερα κάνουν ή έχουν υιοθετήσει.

 • Εκπαιδευτικοί που δεν επιθυμούν τον έλεγχο, την αξιολόγηση ή τους ενδιαφέρει να λειτουργούν σε ένα πεδίο άνεσης (comfort zone)

 • Εκπαιδευτικοί που δεν επιθυμούν την αυτοβελτίωση και την εξέλιξή τους.

 • Εκπαιδευτικοί που δεν επιθυμούν να εμπλακούν με την τεχνολογία (Η.Υ., Διαδραστικοί πίνακες κλπ.)

Στην επιχείρηση λειτουργεί τμήμα εξυπηρέτησης και ενημέρωσης πελατών. Μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2310 692145, 6976970582, 6971541877 και να ζητήσετε τις πληροφορίες που θέλετε ή να στείλετε το αίτημά σας στο email info@modus-system.gr και να ζητήσετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε προκαθορισμένες ώρες στις οποίες μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας.

Το Μodus System σε συνδυασμό με την υποστήριξή σας σε επίπεδο συμβουλευτικών υπηρεσιών θα σας δώσει μια σημαντική εκκίνηση για να ξεκινήσετε το δικό σας φροντιστήριο. Το Modus System παρέχει έναν “οδικό χάρτη” οργάνωσης για να πετύχετε το βέλτιστο επιθυμητό αποτέλεσμα για τους μαθητές και την επιχείρησή σας.

Ναι είναι κατάλληλο και για εσάς. Το Modus System μπορεί να έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς Μέσης Εκπαίδευσης (Φροντιστήρια-Ιδιωτικές Σχολές-Κολέγια) αλλά δύναται ένα μεγάλο μέρος των διαδικασιών του ξεχωριστά να εφαρμοστεί από καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα.

Εαν είστε καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης δεν απαιτείται να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα στο σύνολο των δυνατοτήτων που προσφέρει. Δύναται να εκμεταλλευτείτε την τεχνογνωσία που έχει ενσωματωθεί στο διδακτικό υλικό, τα test, τα διαγωνίσματα και την εμπειρία των καθηγητών που θα σας υποστηρίξουν εάν συναντήσετε προβλήματα.

Εαν δεν είναι εφικτό να υπάρξει διά ζώσης επικοινωνία μεταξύ μας, η επικοινωνία και η εκπαίδευσή σας θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης σε προκαθορισμένα ραντεβού.

Το Μodus System αποτελεί ένα εργαλείο κατάλληλο για κάθε εκπαιδευτικό φορέα. Αρχικά αναπτύχθηκε για Φροντιστήρια, Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά κέντρα, ή κολέγια που υποστηρίζουν μαθήματα της Μέσης Εκπαίδευσης. Σε αυτή την κατηγορία το Φροντιστήριο υποστηρίζεται 100% με έτοιμο εκπαιδευτικό υλικό που έχει ενσωματωθεί στο λογισμικό (test, διαγωνίσματα, βιβλία) εκτός εάν η επιχείρηση δεν επιθυμεί να ακολουθήσει αυτά που παρέχονται από την εταιρεία.

Στην περίπτωση ενός Κέντρου Ξένων Γλωσσών η εκπαιδευτική φιλοσοφία του προγράμματος είναι κοινή με αυτή του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες Πληροφορικής, συμβουλευτικής σε επίπεδο ΜarketingManagement, Πωλήσεων και οργάνωσης της εκπαίδευσης υπάρχουν. Όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να διοικηθεί αποτελεσματικά το Φροντιστήριο και να πάρει η διοίκηση της πληροφορίες που απαιτούνται υπάρχουν. Αυτό που απαιτείται για να λειτουργήσει αποτελεσματικά το πρόγραμμα είναι το κάθε Κέντρο Ξένων Γλωσσών να οργανώσει και να περάσει μέσα στο σύστημα όλα τα test, τα διαγωνίσματα και τα σχέδια μαθημάτων από τα βιβλία που έχει επιλέξει για να διδαχθούν.