Όραμα-Φιλοσοφία-Αξίες

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα για εμάς δεν είναι ένας στόχος. Είναι ένας τρόπος σκέψης, μια φιλοσοφία ζωής. Είναι αυτό που μας ξυπνάει νωρίς το πρωί και μας κρατάει ξύπνιους το βράδυ. Είναι αυτό που μας κινητοποιεί για δράση και μας δημιουργεί μια δημιουργική ανησυχία.

Όραμά μας είναι το Μodus System να καθιερωθεί ως το πιο αποτελεσματικό εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό  εργαλείο παροχής ποιοτικής & σύγχρονης εκπαίδευσης σε όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς. Να αναδειχθεί η αξία του στην εκπαιδευτική κοινότητα και να αποτελέσει το μέσο για παροχή ποιοτικής παιδείας στους φορείς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Επιδίωξή μας  είναι να προσφέρουμε καινοτόμες , ευέλικτες και πρακτικές λύσεις  στους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς μέσα από την πλήρη εφαρμογή του MODUS SYSTEM. Λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του Οργανισμού για αριστεία σε επίπεδο επιχειρηματικής απόδοσης αλλά και ποιότητας εκπαίδευσης.

ΑΞΙΕΣ

01

Πάθος

Για να επιτύχει ένα project χρειάζεται παθιασμένους ανθρώπους. Χρειάζεται μία ομάδα που θα δώσει όλο της τον εαυτό για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος. Χρειάζεται έναν leader που θα είναι ο ίδιος παθιασμένος και εστιασμένος στο αποτέλεσμα. Εμείς πιστεύουμε ότι τα έχουμε όλα αυτά στην ομάδα μας και ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός.

02

Αυτοβελτίωση

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αν δεν προσπαθήσουμε και δεν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, δεν θα επιτύχουμε! Γι’ αυτό και καθημερινά προκαλούμε τις δυνάμεις μας, για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά, γνωρίζοντας ότι η κάθε προσπάθεια έχει αδυναμίες και λάθη. Έχουμε όμως την αυτογνωσία να διορθώνουμε τα λάθη και να οδηγούμαστε στην επιτυχία.

03

Ταπεινότητα

Λειτουργούμε στο “εμείς” και αποφεύγουμε το “εγώ”. Έχουμε την ωριμότητα να αντιλαμβανόμαστε τη σπουδαιότητα της ομάδας και το πόσο πιο εύκολα, σωστά και αποδοτικά γίνονται όλα, όταν υπάρχει καλή συνεργασία. Ακούμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας φροντιστές και δεν κριτικάρουμε κάτι με το οποίο διαφωνούμε. Αντίθετα, μέσα από το διάλογο προσπαθούμε να φτάσουμε σε μια λύση που θα είναι αποτελεσματική για όλους. Άλλωστε, αυτό είναι το κλειδί για μια μακροχρόνια σχέση με αμοιβαία οφέλη!

04

Προθυμία

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας φροντιστές, ακούγοντας προσεκτικά κάθε τους αίτημα και προσπαθώντας να δώσουμε την πιο άμεση και πιο αποτελεσματική λύση. Γνωρίζουμε ότι η βέλτιστη εξυπηρέτησή τους θα δημιουργήσει χαρούμενους και πιστούς συνεργάτες, που θα βοηθήσουν με τη σειρά τους την εταιρεία μας να επιτύχει τους στόχους της.
Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ακόμα κι όταν φεύγουμε από το γραφείο. Είμαστε μια ομάδα όπου ο καθένας μας έχει μια πολύ ξεχωριστή πορεία και μια επιτυχημένη καριέρα. Το Modus System για εμάς είναι η χαρά της δημιουργίας. Είναι το ελιξίριο που δίνει απίστευτη δύναμη στη ζωή μας.

05

Προώθηση καινοτόμων & πρακτικών λύσεων

H καινοτομία στην εκπαίδευση μπορεί να συνδυάσει μια πλειάδα παραμέτρων, όπως η ενσωμάτωση νέας τεχνολογίας, διδακτικών μεθόδων, σύγχρονων θεωριών μάθησης, σύγχρονων εποπτικών μέσων κλπ.
Τις μεθόδους αυτές τις υιοθετούμε στο βαθμό που εξυπηρετούν τους στόχους, την καθημερινότητα των εργασιών της επιχείρησης έτσι ώστε να γίνει η εργασία πιο ευχάριστη και αποτελεσματική.